<h2>...σε συνεργασία με τις New Holand, Antonio Carraro & McCormick</h2><p>   </p> <h2>...σε συνεργασία με τις New Holand, Antonio Carraro & McCormick</h2><p>   </p> <h2>...σε συνεργασία με τις New Holand, Antonio Carraro & McCormick</h2><p>    </p>
Previous Next
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Κ. Γκιουζελάκης | Service & Επισκευή Γεωργικών Μηχανημάτων Χανιά Κρήτη
Τα γεωργικά μηχανήματα αποτελούν σημαντικό εργαλείο και σύντροφο κάθε αγρότη. Συντελούν τα μέγιστα στην οικονομική ανάπτυξη της άμεσης περιφέρειας και είναι πλέον εξοπλισμένα με πολύπλοκα και ακριβά συστήματα. Όσο παλιό και αν είναι ένα γεωργικό μηχάνημα - τρακτέρ, ακόμα και αν δεν λειτουργεί, δεν παύει να είναι χρήσιμα. 
 
Εάν λοιπόν έχετε κάποιο παλιό γεωργικό μηχάνημα - τρακτέρ που δεν το χρησιμοποιείτε πια, λόγω παλαιότητας και πολλών βλαβών, δεν είναι ανάγκη να προβείτε στην αγορά κάποιου καινούριου, αλλά μπορείτε να μας αναθέσετε την ανακατασκευή του, γεγονός που θα σας στοιχίσει πολύ λιγότερα χρήματα, ενώ το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. 
 
Στο συνεργείο μας “Κ. ΓΚΙΟΥΖΕΛΑΚΗΣ” το οποίο βρίσκετε στα Χανιά της Κρήτης, διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που είναι στην διάθεσή σας για να σας προσφέρει τις εξειδικευμένες γνώσεις του και να επιδιορθώσει οποιαδήποτε φθορά στο γεωργικό σας μηχάνημα και να το κάνουν σαν καινούριο. 
 
Μπορούμε να αναλάβουμε από το βάψιμο του παλιού γεωργικού σας μηχανήματος έως την επισκευή όλων των βλαβών και των σιδερικών, προσφέροντάς σας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση οποιοδήποτε γεωργικού μηχανήματος - τρακτέρ, προσφέροντάς σας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων είναι να σας εξασφαλίζουμε την ορθή λειτουργία των γεωργικών μηχανημάτων σας μέσα από την σωστή ανακατασκευή τους.